Verzend-, levering- en retourbeleid

Verzendkosten

De standaard verzendkosten bedragen € 3,95 incl. BTW per bestelling binnen Nederland. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet aangeven.

Levering

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd, vaak binnen één dag. Als het boek nog niet is verschenen, wordt het zo snel mogelijk na publicatie verstuurd. De (verwachte) publicatiedatum vind je bij het artikel.
Als een product niet voorradig is, kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mocht dat om wat voor reden het geval zijn, dan brengen wij je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Het is belangrijk dat je 100% tevreden bent over je bestelling. Daarom heb je
14 dagen bedenktijd. Hieronder lees je hoe je gebruik kunt maken van je herroepingsrecht.

Retourneren werkt zo

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, die niet de vervoerder is, het boek fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post (zie hieronder), of email: info@mariobunthof.nl op de hoogte stellen de aankoop te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de aankoop herroept, ontvang je het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan
14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij het product hebben teruggekregen, of wanneer je hebt aangetoond dat je deze hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de producten zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Het is niet nodig om het product in originele verpakking terug te sturen. Gebruik wel een stevige verpakking.

Retouradres

Bliss Uitgeverij
Leonard Donkerslaan 17
[5674 XN]  Nuenen

Let op: bij het bestellen van een digitaal leesproduct (ebook) ga je in het bestelproces, door het plaatsen van een vinkje, akkoord met directe levering van dit digitale leesproduct en verlies je het recht om de overeenkomst te herroepen zodra het downloaden of streamen van de digitale inhoud is begonnen.