Gratis E-boek

Je hoeft niet druk te zijn om succesvol te zijn

Je hoeft niet druk te zijn om succesvol te zijn.

Ben jij ook altijd bezig om je doelen, je verlangens en je wensen te bereiken met een grote dosis wilskracht, doorzettingsvermogen en grenzeloze energie? Je kent het wel… bedenken, plannen, organiseren, aanpakken, doelgericht zijn, weten wat je wil, in actie komen. Maar op een gegeven moment is de batterij leeg, je voelt je moe, slaapt slecht, bent niet meer vooruit te branden en wilt eigenlijk niets meer. Projecten mislukken of komen niet eens meer van de grond. Of erger nog… je wordt ziek.

Dan vraag je je af, waar gaat het fout? Hoe kan ik het anders doen?

In dit E-boek geef ik de vier essentiële stappen die in een creatieproces nodig zijn om vanuit flow en balans je doelen en verlangens te manifesteren. 

Download het E-boek en neem de tijd om alles tot je te nemen en te ontdekken hoe jij succesvoller kunt worden, zonder heel druk te moeten zijn.

 

Reviews

Ik kwam Mario tegen op een fijne avond met vrouwen. De kracht en de wijsheid die ze toen uitstraalde trok mij enorm aan. Ik was al een tijdje zoekende. Ik weet niet eens waarnaar.

De vijf sessies bij Mario waren hartverwarmend. Samen ontrafelden we waar mijn behoeften lagen. Mario voelde dat soms eerder aan dan ikzelf. Ze durft op haar intuïtie en impulsen te vertrouwen en weet daardoor telkens de juiste snaar te raken. Ze heeft enorm veel tools in haar bereik om je tot groei te brengen.

Ik had niet gedacht in vijf keer zo mooi te kunnen afronden, met mijn zielsmissie. Waarom ben ik hier en wat staat mij te doen. Ik voel meer rust en kracht in de weg waar ik op loop. Ik gun dat iedereen.

Carien

I know Mario as a warm and professional person. She is caring and compassionate on the one hand and doesn’t let you off the hook. There where others might stop, she asks this question or makes this remark that helps you to find profound insights on your thinking and acting. Finding impeding beliefs and changing them, has never been so easy.

Arnoud, troubadour

Ik heb Mario leren kennen als een zeer warm persoonlijkheid die snel en helder door heeft waar de knelpunten zitten. Zij benadert de zaken vanuit het geheel en verbindt zo persoonlijk en business met elkaar. Zij ziet de rode draad die doorwerkt in het leven van iemand. Met haar vraagstelling krijgt ze zaken naar boven die verrassende wendingen geven. Ieder gesprek met Mario gaf mij veel inzicht en mogelijkheden. Mario is iemand met een groot hart en humor waardoor issues besproken konden worden. Ik denk met warmte terug aan onze gesprekken. 

Jacqueline, Coach

Mario weet in een sessie al heel treffend zichtbaar te maken wat er onderwater speelt. Ze liet mij haarfijn zien hoe ik mijn eigen groei tegenhoud. Gun je het jezelf om blijvend impact te maken, maar zit je nog te vaak in de hoe? Dan doorbreek je dit met Mario haar openheid en doortastende aanpak.

Kelly

Wie is Mario

Dapper en stoer,  gevoelig en sensitief, doortastend en confronterend. Liefdevol en krachtig. Energetisch coach en holistisch counselor. Het is allemaal van toepassing.  Maar belangrijker, ik ben gewoon Mario.

Wat maakt dat ik jou zou kunnen begeleiden?

Veel impactvolle gebeurtenissen in mijn leven waren heftig en nodigden me uit om verder te kijken dan het meest voor de hand liggende. De oplossingen kwamen van binnenuit, vanuit een innerlijk weten, mijn  intuïtie, mijn onderbewuste en mijn hogere zelf.

Ik was een no-nonsense zakenvrouw met een miljoenenbedrijf, moeder van twee pubers, lange tijd single en ik liep vast. Ging volledig onderuit. Nu kan ik zeggen dat het een zegen was, het heeft me uitgenodigd om op een dieper niveau naar mezelf te kijken. Zo leerde ik om de blokkades en onderliggende trauma’s op te lossen en kreeg ik zicht op mijn familiesysteem en alle verstrikkingen en onzichtbare werkingen die van kracht waren.

Ik kan putten uit een gereedschapskist die gevuld is met veel levenservaring en levenswijsheden die ik kan onderbouwen met jarenlange trainingen en opleidingen, zoals Familie-opstellingen, organisatie-opstellingen, IEMT, Persoonlijke ontwikkelingstrainingen in binnen-en buitenland en Business Coaching.